Vacature Projectmedewerker

17-04-2018

- door r.n.postma@lifelines.nl

Hoe kunnen we gezonder oud worden? Onderzoek helpt ons om meer inzicht te krijgen in (chronische) ziekten en kan helpen bij het vinden van oplossingen. In 2006 is Lifelines daarom gestart als grootschalig bevolkingsonderzoek onder meer dan 165.000 inwoners in Groningen, Friesland en Drenthe. We willen de deelnemers minimaal 30 jaar volgen. De verzamelde gegevens worden gebruikt om inzicht te krijgen in de factoren die van belang zijn bij het ontstaan en verloop van (chronische) ziekten.

 

Krijg jij energie van het goed begeleiden van projecten? Heb jij een stevige persoonlijkheid en ben je daarnaast ook nog administratief onderlegd? Dat is mooi: dan ben jij de projectmedewerker die wij zoeken!

 

Wij zijn op zoek naar een:

Projectmedewerker 32 uur per week

Functie-inhoud
Als  projectmedewerker verricht je diverse  ondersteunende werkzaamheden binnen onze projecten. Dit betreft werkzaamheden variërend van administratieve- tot inhoudelijke- en organisatorische ondersteuning.  

Kerntaken

 • Je ondersteunt de projectleiders en bent verantwoordelijk voor deeltaken binnen projecten zoals schrijven van brieven en informatiemateriaal voor deelnemers, vertalen van projectinformatie in procedures
 • Je draagt bij aan het soepel laten verlopen van diverse organisatorische aspecten in projecten die we voor externe onderzoekers uitvoeren en zorgt voor het verbeteren van de processen rondom deze projecten.
 • Je ontwikkelt en digitaliseert  vragenlijsten voor de reguliere onderzoeksrondes en aanvullende studies, en gaat hierover in gesprek met betrokken onderzoekers.
 • Je ondersteunt de communicatieafdeling en projectleiders bij o.a. het schrijven en opmaken van factsheets, nieuwsbrieven voor onderzoekers en deelnemers, en de optimalisatie van de website en social media.

Functie-eisen

 • Je beschikt over een HBO opleiding.
 • Je hebt kennis van wetenschappelijk onderzoek.

Competenties en vaardigheden

 • Je kunt zeer gestructureerd en nauwkeurig werken.
 • Je hebt affiniteit met het optimaliseren van procedures (Standard Operating Procedures), projectregistraties en klantcontactadministratie.
 • Je bent proactief, overtuigend en weet goede oplossingen te creëren en te implementeren.
 • Je gaat creatief om met taal en hebt affiniteit met online én offline communicatie.
 • Je bent resultaatgericht, onder andere door een optimale afstemming met collega’s.
 • Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse - en Engelse taal zowel schriftelijk als mondeling.

Daarnaast werk je zelfstandig en ben je een klantgerichte ondernemende persoon die zich thuis voelt in een dynamische omgeving.

Aanstelling

Je wordt in eerste instantie aangesteld voor de duur van 1 jaar. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC). Je salaris bedraagt minimaal
€ 2.212 en maximaal € 2.996 bruto per maand (schaal 7) op basis van een fulltime dienstverband (36 uur) en afhankelijk van relevante ervaring.

Wij doen onderzoek naar het arbeidsverleden van nieuwe medewerkers. Zo is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) voorwaarde voor benoeming en controleren we het openbare deel van social media.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Willem Bossers, projectleider telefoonnummer 050-3617902 of 050-3615202.

Solliciteren

Je kunt uitsluitend reageren via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina. 
Solliciteren kan tot en met 29 april 2018.
Meteen na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt vanuit het UMCG een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Deze vacature staat open voor in- en externe kandidaten. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de interne kandidaat.

Voor intermediairs: we verzorgen de werving graag zelf. Aanbiedingen op onze vacatures worden niet gewaardeerd.