praktische informatie

De eerste onderzoeksronde is in 2013 afgerond. Inmiddels is de tweede onderzoeksronde gestart. Ook zijn er enkele aanvullende onderzoeken gestart. 

praktische informatie

nu: tweede onderzoeksronde

Momenteel is de tweede onderzoeksronde in volle gang; u bent al aan de beurt geweest of u krijgt binnenkort een uitnodiging voor de tweede onderzoeksronde. Op de pagina Hoe werkt het? staat in het kort wat u kunt verwachten. Het is ook mogelijk om het informatieblad over de tweede onderzoeksronde te downloaden.  Er is een apart informatieblad voor volwassenen, voor kinderen van 8 tot 12 jaar en voor jongeren van 13 tot 18 jaar.

aanvullende informatie

Soms worden deelnemers tussendoor gevraagd om deel te nemen aan een aanvullend onderzoek. Onderzoekers kunnen Lifelines vragen om bij de Lifelines-deelnemers een extra onderzoek te mogen doen. Als Lifelines dit goedkeurt, wordt u bijvoorbeeld gevraagd om een aanvullende vragenlijst in te vullen of om mee te werken aan de afname van extra lichaamsmaterialen.

foutmelding vragenlijsten

Het kan gebeuren dat deelnemers een foutmelding krijgen bij het invullen van vragenlijsten. Deelnemers kunnen het in dat geval het beste later nog een keer proberen omdat soms de server overbelast is. Er kan ook contact opgenomen worden met het Servicebureau via 050-3611113 of onderzoek@lifelines.nl. Het Servicebureau is geopend van maandag tot en met donderdag van 7:45 tot 20:00 uur en op vrijdag van 7:45 tot 17:00 uur.