Huh? PGO? Wat is dat? Praat met ons mee!
 

Bekijk de online versie

Huh? PGO? Wat is dat? Praat met ons mee!

 
 
 
U kent ze wel, apps waarmee u uw gezondheid kunt volgen, zoals een stappenteller of een healthwatch. Wij zijn bezig met een tool om u online inzicht te geven in uw gezondheidsgegevens. Meer weten? Meepraten? Kom naar de Grote Markt op 11 oktober.
 
 
 
Uitslagen zien op uw mobiel? Wat vindt u daar van?
 

Beste deelnemer,

De derde onderzoeksronde gaat volgend jaar van start. Een persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO) is één van de middelen die we daarvoor willen gaan inzetten. Dit is een manier waarmee u online toegang krijgt tot uw gezondheidsgegevens, zoals uitslagen van Lifelines, maar bijvoorbeeld ook gegevens die bij uw huisarts opgeslagen ligt. Dit PGO ontwikkelen we samen met het UMCG, Certe en WijDus.

 

Graag willen we weten wat u van deze ontwikkeling vindt, wat uw verwachtingen zijn en welke wensen u heeft. Daarom gaan we graag met u het gesprek aan op donderdag 11 oktober van 16.00 tot 18.00 uur op de Grote Markt in Groningen in de Healthy Living truck. Uiteraard informeren we u vooraf wat een PGO inhoudt.

 

Iedereen is welkom, ook als u niet weet wat een PGO is, maar wel een mening heeft, of omdat u hierover graag wat meer wilt weten.

 
 
Meepraten?
 

Leuk! Meldt u zich dan aan door een e-mail te sturen naar communicatie@lifelines.nl of bel naar het Servicebureau via 050 - 361 11 13. Er is plaats voor ongeveer 35 personen. 

We zien u graag op 11 oktober aanstaande!

 
 

U ontvangt deze uitnodiging omdat u door middel van een steekproef onder Lifelines-deelnemers wonend in de gemeente Groningen bent geselecteerd.