Lifelines nieuwsbrief voorjaar 2017
 

Bekijk de online versie

Lifelines nieuwsbrief voorjaar 2017

 
 
 
Beste Lifelines deelnemer,
 

Welkom bij de eerste Lifelines nieuwsbrief van 2017. Zoals u ziet is de nieuwsbrief in een nieuw jasje gestoken. Ook onze website www.lifelines.nl is verfrist. In deze nieuwsbrief brengen wij u een aantal praktische mededelingen, zoals de aankomende sluiting van de locaties in Sneek en Drachten wegens afronding van de 2e onderzoeksronde. Ook willen we u kennis laten maken met de eerste Lifelines NEXT baby: Olaf. Verder vertellen we u graag meer over het aankomende aanvullende onderzoek naar ADHD.

Wij wensen u veel plezier met lezen!
Heeft u vragen of opmerkingen, stuur dan een email naar onderzoek@lifelines.nl, of bel met ons Servicebureau (tijdens kantooruren): 050-3611113.
Kent u deelnemers die deze nieuwsbrief ook graag zouden ontvangen? Het servicebureau helpt hen graag verder! 

 
 
Deelnemers bedankt!
 

De uitgebreide media aandacht voor Lifelines in januari heeft tientallen reacties van deelnemers tot gevolg gehad. Niet met vragen, maar met steunbetuigingen en suggesties over hoe Lifelines zijn financiële toekomstperspectief zou kunnen verbeteren. Lifelines voelt zich enorm gesteund door iedereen die met ons mee wil denken. Alle reacties worden dan ook gebundeld en aangeboden aan het Lifelines management team. Zo kunnen de suggesties als bron van inspiratie voor de veranderingen binnen Lifelines dienen.

 
 
 
Sluiting locaties Sneek en Drachten
 

De komende maanden sluiten de Lifelines locaties in Sneek en Drachten. Deze locaties hebben nu bijna alle deelnemers voor de tweede onderzoeksronde ontvangen. Tijd om de deur dicht te doen.

Vanwege de afronding van de tweede onderzoeksronde sluiten binnenkort twee van de Lifelines locaties.  De laatste bezoeken van deelnemers staan gepland, en daarna valt er voor de locaties simpelweg niets meer te doen. Op 11 Maart 2017 sluit daarom eerst Sneek haar deuren. Drachten volgt een maand later op 15 April. Deelnemers die niet tijdig een bezoek in Sneek of Drachten hebben kunnen inplannen, kunnen alsnog bij een van de andere Lifelines locaties terecht. Eind 2017 is de volledige tweede onderzoeksronde afgerond en zullen alle Lifelines locaties gesloten zijn.

Lifelines wil graag alle deelnemers bedanken voor hun trouwe bezoek. Zodra meer bekend is over de sluitingsdatum van de andere locaties zullen deelnemers hier tijdig over bericht worden.

 
 
 
Olaf: de eerste Lifelines NEXT baby!
 
Op 25 januari 2017 was het zo ver: de eerste Lifelines NEXT deelneemster beviel van een gezonde zoon: Olaf. Moeder en kind maken het goed.  De Lifelines NEXT studie volgt zwangere Lifelines vrouwen en aankomend kind. Deelname start vanaf...
 
Lees meer
 
 
Nieuw Lifelines onderzoek naar ADHD: doe mee!
 
Dit voorjaar start een nieuwe aanvullende studie onder Lifelines deelnemers. Het onderwerp is ADHD. Onderzoekers van de afdeling psychiatrie van het UMCG willen met de studie ADHD beter in kaart brengen en inzicht krijgen in de problemen...
 
Lees meer
 
 
 
Wilt u iets met ons delen?
 

Heeft u een verhaal over uw ervaringen met Lifelines dat u via ons wil delen? Wij horen graag alle leuke, mooie, trieste, bijzondere, grappige of serieuze berichten die betrekking hebben op Lifelines. Heeft u bijvoorbeeld door Lifelines een succesvolle nieuwe ‘Lifestyle’?  Of heeft u misschien een advies voor andere deelnemers? Stuurt u dan vooral een email naar communicatie@lifelines.nl. Wij horen graag van u.

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond Lifelines? Like ons op Facebook of volg ons via @LifelinesNL.